Vartiointi

Karhu Security Oy:n vartiointipalvelut voivat tarjota myös turvallisuutta myymälöihin sekä muihin paikallisiin kohteisiin. Asiakaspalveluhenkisyys ja ammattimaisuus ovat erittäin tärkeitä kaikissa tilanteissa, joissa luodaan turvallisuuden tunnetta sekä myymäläoloissa asiakasviihtyvyyttä. Vartijamme ovat siistejä olemukseltaan ja jatkuvan koulutuksen ansiosta asiansa osaavia.

Asiakaskohtainen räätälöinti luo palvelun juuri sellaiseksi kuin asiakas tahtoo tai oikeastaan sellaiseksi, jonka hän tarvitsee, sillä jokainen kohde ja sen tuomat riskit ja uhat arvioidaan ennen sopimuksen allekirjoittamista.

Hälytysvartiointi

Hälytysvartiointi tarkoittaa lyhytaikaista ja äkillistä vartioinnin tarvetta. On syynä mikä tahansa, jos turvallisuutesi tai yrityksesi turvallisuus on jostakin syystä vaarantunut, voit ottaa meihin yhteyttä, jotta voimme ratkaista tilanteen lähettämällä paikalle vartijan, joka ottaa vastuulleen kohteen turvallisuuden.

Palvelu on käytössä 24/7, eli ottakaa yhteyttä jos vähänkin epäilyttää.

Piirivartiointipalvelut

Tarvitsetteko vain lyhytaikaista mutta jatkuvaa vartiointia?

Karhu Security Oy:n vartija voi sopimuksen mukaan käydä kohteessanne tarkistamassa tilanteen niin usein ja niin pitkäksi aikaa kuin tarvetta on. Käytössänne on myös hälytysvalvontamahdollisuus, eli kun te tai henkilökunta ilmoittaa, että vartijalle on tarvetta tai hälytinjärjestelmä havaitsee ongelman, niin vartija saapuu paikalle mahdollisimman pian avuksi.

Arvotavarakuljetukset

Onko hallussasi arvoesineitä, jotka täytyy saada siirrettyä toisaalle, mutta epäilet että jotakin voisi sattua matkalla?

Hellä käsittely, varma ajotapa sekä vartijan valppaus, näillä arvoesineesi liikkuu turvallisesti ja huomaamattomasti.

Anna Karhu Security Oy:n hoitaa arvokuljetuksesi puolestasi, oli kyseessä sitten pieni taikka suurempi arvoesine.

Saatte takuuvarman palvelun, joka ottaa vastuulleen omaisuutesi turvallisuuden!

Henkilösuojauspalvelut / Henkilökuljetuspalvelut

Yksityisille henkilöille sekä yrityksille tarjottava erikoispalvelu, henkilönsuojaus, suomennettuna henkivartijatoiminta, on Karhu Security Oy:n monipuolisimpia palveluita.

Lyhyelläkin varoitusajalla aloitettava palvelu, joka suojaa sitä tärkeintä - omaa tai läheisen henkeä. Palveluksessamme olevat henkivartijat omaavat laajan turvallisuusalan koulutuksen sekä kokemuksen. Olemme asiallemme vihkiytyneitä.

Henkilösuojauspalvelumme voi olla huomaamatonta tai erittäin näkyvää, riippuen riskien laadusta ja asiakkaan toiveista.

Voimme suorittaa myös henkilöiden kuljetuspalveluita, yritystapaamisiin, ostosmatkalle yms. Voimme olla apunasi ja suojanasi kaikissa tilanteissa. Kuin taksi, mutta kokonaisvaltaisempi ja turvallisempi palvelu!

Yksikään henkilösuojaustoimeksianto ei ole samanlainen, joten näin ollen yhdenkään toimeksiannon suunnittelu ei voi olla samanlaista, vaan jokainen tehtävä arvioidaan erikseen, jotta asiakas saisi varmasti riittävän suojatason.

Rikoksen selvittämispalvelut / etsiväpalvelut

Haluatko estää rikosta tapahtumasta? Onko sellainen jo tapahtunut? Anna meidän auttaa.

Rikosten ehkäisy on paras tapa minimoida rikosperusteista hävikkiä. Kattavat konsultointi- ja vartiointipalvelumme auttavat teitä rikosten ehkäisyssä. Jos rikos on kuitenkin jo tapahtunut, meidän avullamme voidaan saada tekijä vastuuseen. Todisteiden hankinta ja valvontakaluston tutkinnalla saatavat tiedot voivat auttaa poliisia ajamaan rikoksen tekijän vastuuseen ja näin ollen hävikki voidaan saada korvattua.

YKSITYISILLE:

 • Uskottomuuden selvittäminen
 • Taustatietojen ja luotettavuuden selvittäminen
 • Kadonneen henkilön ja omaisuuden etsiminen
 • Rikoksen todisteiden hankinta
 • Lähestymiskiellon noudattamisen tarkkailu
 • Henkilön seuranta (esim. lapsen/teini-ikäisen seuranta, jottei olla luvattomilla teillä)

YRITYKSILLE:

 • Konsultointi ja turvallisuusriskien kartoituspalvelu
 • Koeostot
 • Kassa- ja toimitilatarkkailu
 • Teknisen valvonnan tarkkailu ja analysointi
 • Sisäisen sekä ulkoisen hävikin torjunta ja tutkinta
 • Onko työntekijä muualla töissä sairaslomansa aikana