Yksityisille

Kodin tai mökin turvallisuus- ja riskikartoitus

Onko perheesi ja kotisi turvallisuuteen panostettu? Oletko varma että omaisuutesi on suojassa? Anna meidän Karhu Security Oy:ssä tulla avuksesi. Teemme kodillenne tai mökillenne riskikartoituksen ja arvion turvallisuutenne tasosta. Hanki kodillesi ja läheisillesi lisäturvan tunnetta ja soita meille!

Henkilösuojaustarpeen kartoitus

Oletko kokenut uhkailua itseäsi tai läheistäsi kohtaan? Onko olosi turvaton liikkuessasi kotisi ulkopuolella?

Me voimme auttaa! Koulutetut henkivartijamme voivat tulla avuksesi kaikkiin tilanteisiin, oli uhka sitten kuinka pieni tai suuri tahansa. Henkilöstömme on saanut koulutusta maailmanlaajuista mainetta niittäneen International Bodyguard Associationin kurssiohjelmien mukaisissa koulutuksissa sekä lisäksi syventäviä opintoja omissa jatkuvissa koulutuksissamme.

Palveluihin kuuluuvat autokuljetukset, saattopalvelu, kohteiden etukäteistiedustelu, jälkiseuranta sekä lähivartiointi.

Palvelun voi kohdistaa vaikka lapsille, jotta he saavat turvalliset kuljetukset kouluun, harrastuksiin yms.

Ota yhteyttä niin kerromme lisää!

Turvallisuusteknisten ratkaisujen tarpeellisuus ja sijoituskartoitus

Oletko harkinnut kotiin taikka mökille valvontakameroita tai muuta valvontakalustoa? Pyydä meidän asiantuntijaa tulemaan paikalle arvioimaan valvontakaluston tarpeenne ja sijoittelut.

Luottamukselliset toimeksiantojen suorittamiset tuovat takuuvarmaa turvallisuutta teille ja läheisillenne.

Yrityksille

Turvallisuus- ja pelastussuunnitelmien laatiminen

Kaipaako kiinteistönne tai yrityksenne toimitilojen turvallisuus- ja pelastussuunnitelmat päivitystä tai tarkistamista? Vai puuttuuko teiltä vielä sellainen kokonaan? Karhu Security Oy tarjoaa käyttöönne konsulttipalveluitamme. Voimme tehdä juuri teille räätälöidyn turvallisuus- ja pelastussuunnitelman. Jokainen rakennus ja kohde on ainutlaatuinen, joten myös riskikartoituksen ja arvioinnin on oltava yksilöityä.

Anna meidän monipuolisen koulutuksen omaavien ammattilaistemme tulla avuksenne. Laitetaan turvallisuutenne kuntoon.

Vartiointitarpeiden arviointi ja tarkistus

Karhu Security Oy:n vartiointipalvelut tarjoavat myös puolueetonta vartijanpalveluiden arviointia ja tarkistuspalvelua. Me voimme tulla kohteeseenne tekemään riskiarvioinnin ja sen perusteella kertoa teille, kuinka suuri on tarpeenne vartijalle. Voimme myös toimittaa vartijan suojelemaan omaisuuttanne tämän arvion perusteella. Vartijan hälyttäminen paikalle on arkipäivää ja erittäin kustannustehokasta toimintaa, mutta on muistettava tällaisissa palveluissa, että vartijan saapuminen kestää aina hetken.

Riskistä riippuen kannattaa harkita ottaako vartijaa tiettyinä aikoina fyysisesti vartioimaan vai riittääkö se että vartija tulee hälytettäessä. Älä vaivaa päätäsi puhki asian kanssa, vaan anna meidän tulla neuvomaan ja auttamaan.

Turvallisuusteknisten ratkaisujen tarpeellisuus ja sijoitus

Onko valvontajärjestelmänne jo aikansa elänyt? Tai eikö sitä ole ollenkaan olemassa?

Ota meihin yhteyttä, niin autamme mielellämme teitä ajantasaistamaan turvallisuusjärjestelmänne. Meidän kautta kannattaa myös kysellä huoltoja.

Myös rikoksen selvittäminen turvajärjestelmienne perusteella (esim. kameratallenteiden tutkinta) onnistuu meidän avullamme. Ammattilaiset apunanne rötöstelijät saadaan edesvastuuseen.

Avainhenkilöiden henkilösuojaus tarpeiden kartoitus ja toteutus

Yritysten johtajiin ja avaintyöntekijöihin voi kohdistua erilaisia uhkauksia sekä muita uhkatilanteita. Suomi on pääsääntöisesti turvallinen maa, mutta poikkeus vahvistaa säännön ja onko teidän yrityksenne valmis riskeeraamaan toimitusjohtajan hengen tai terveyden siksi, että ennenkään ei ole mitään tapahtunut?

Henkivartijatoimintamme on ammattimaista ja asiakaslähtöistä. Hengen ja terveyden lisäksi suojelemme mainetta ja kunniaa.

Henkilöstömme on saanut koulutusta maailmanlaajuista mainetta niittäneen International Bodyguard Associationin kurssiohjelmien mukaisissa koulutuksissa ja lisäksi vielä syventäviä opintoja omissa jatkuvissa koulutuksissamme.

Palveluihin kuuluvat autokuljetukset, saattopalvelu, kohteiden etukäteistiedustelu, jälkiseuranta sekä lähivartiointi.

Palvelun voi kohdistaa vaikka lapsille, jotta he saavat turvalliset kuljetukset kouluun, harrastuksiin yms.