Järjestyksenvalvontaa mm. tapahtumiin, juhliin ja kokouksiin
Lue lisää
Vartiointitarpeiden kartoittaminen kiinteistöllesi
Lue lisää

Karhu Security Oy - luotettavat turvallisuuspalvelut ammattitaidolla

Karhu Security Oy on porilainen vuonna 2010 perustettu turvallisuusalan yritys. Toimimme Satakunnan alueella ja tarjoamme kattavat turvallisuuspalvelut joka tilaisuuteen ja tilanteeseen. Tavoitteemme on aina parantaa asiakasturvallisuutta pitäen samalla huolta myös työntekijöidemme tyytyväisyydestä. Muistamme kaikessa toiminnassamme lain ja hyvän käytöksen periaatteet ja korostamme henkilökunnallemme asiakaspalvelun kultaisia sääntöjä. Asiakassuhdetta luodessa pyrimme aina tuottamaan mahdollisimman monipuolisen ja dynaamisen kokonaisuuden.

Maaliskuusta 2018 lähtien 24/7 ajava piirivartiointitoiminta aloitettu myös Raumalla. Olkaa rohkeasti yhteydessä palveluidemme suhteen myös sillä suunnalla!

Ajankohtaista

Järjestyksenvalvojille tulevat pakolliset VK-kertauskoulutukset

Vuoden 2017 alusta voimaantulevan uuden turvallisuusalan lainsäädännön tuomat velvoitteet.

 

Jatkossa JV-palveluita tuottavassa yrityksessä työskentelevien järjestyksenvalvojien pitää käydä vuosittain voimankäytön kertauskoulutus.

Miksi? Jotta voidaan taata että henkilö joka kantaa välineitä, osaisi niitä myös kantaa. 

Olemme tyytyväisiä kyseiseen ratkaisuun, lisääntyvä ammattitaito alalla on aina tarpeen.

 

Meidän oma VK-kouluttajamme aloittaa lähiaikoina pitämään näitä koulutuksia niin että mahdollisimman moni saisi nopeasti ja edullisesti luvan jatkossakin kantaa varusteitaan työtehtävissä.

Lisätietoa  sivujemme koulutusosiossa.

Katso myös

Yhteistyössä